Asociaţia Acasă la Hundorf lansează ediția a V-a / 2021 a Şcolii de-Acasă (Hundorf), un program de rezidenţe artistice şi întâlniri formatoare destinat tinerilor artişti aflaţi la început de carieră. Programul se concentrează asupra libertății de creație și procesului creativ al artistului în comunitate. Oferim timp și spațiu artiștilor pentru a-și identifica şi întări individualitatea și facilităm întâlniri și conexiuni între aceștia și comunitatea-gazdă.

 

Rezidenţele şi întregul proiect sunt destinate artiștilor cu vârsta până în 35 de ani. Suntem deschiși propunerilor artiștilor din toate mediile artistice, inclusiv celor ce explorează limitele dintre acestea și alte domenii. 

Venind în continuarea nucleului conceptual “Acasă – oameni, locuri, întâmplări”, insa fara sa fie o temă impusă,  așteptăm să primim propunerile de proiecte  care vă entuziasmează, captivează sau pe care pur și simplu doriți să le explorați în rezidență.

Acasă înseamnă locul unde te retragi în tihnă pentru a chibzui, pentru a (te) căuta, pentru a te pregăti să ieși în lume. Acasă este locul de libertate maximă, spațiul perfect pentru joacă și experiment. Nu în ultimul rând, Acasă este locul de întâlnire dintre generații, unde ne cunoaștem și putem discuta liber.

 

Noutatea programului de rezidențe din acest an este un parteneriat strategic cu Muzeul Național al Țăranului Român, prin Arhiva de Imagine, interesată de reflectarea artistică a satului recent și contemporan.

 

Toate detaliile pe www.acasalahundorf.ro si in documentul atasat.

Va invitam sa ne urmariti si pe https://www.facebook.com/acasala0hundorf/ 

https://www.instagram.com/acasalahundorf/?hl=ro