Pe Răzvan Supuran l-ați putut întâlni anii trecuți la MȚR, la Atelierul de Hârtie Manuală, unde era nelipsit. Numeroase expoziții, ateliere și workshop-uri prezentau cât de rafinat a ajuns acest meșteșug, de a face hârtie din celuloză, din hârtie reciclată cu inserții diversificate de plante, semințe, nisip. cafea, timbre și câte alte rețete. Toate aceste creații erau opere de artă în sine. Numeroși artiști, graficieni, pictori, fotografi, creatori din publicitate au folosit în lucrările lor tipuri diferite de hârtii manuale.
De mai bine doi ani Răzvan Supuran s-a mutat împreună cu familia într-un sat lângă Brad, jud Hunedoara. Continuă să facă hârtie și în prezent, inspirat de pădurile Apusenilor.
Cei interesați să folosească ca suport în ceațiile lor hârtia făcută de Răzvan Supuran pot plasa comenzi direct adresa de email: [email protected] sau telefon: 0728516800 sau facebook: https://www.facebook.com/razvan.supuran.7 
Detalii despre cele mai proaspete coli făcute în această toamnă:
“hârtie manuală plantabilă
cu flori și semințe de flori de câmp
35×45 cm
comandă minimă 20 de coli.
livrare curierat, factură ong.
bună pentru scris, desenat (creion, tuș, acuarelă, cerneală), obiecte decorative, suveniruri, lampadare, imprimare (mai ales în tehnicile clasice, dar merge și la inkjet).
imaginația fiecăruia va găsi un rost bun pentru ele. vă pot oferi soluții tehnice pentru fiecare uz dorit.
căci imaginația nu e doar pentru a visa. e de mare folos în a aduce visul în prezentul acestei vieți.
bună pace!”
*

*

Citiți un interviu din 2016 cu Răzvan Supuran. Text Iulia Marin, foto Lucian Muntean/PressOne:

https://pressone.ro/hartier