Orkid celebrează lansarea EP-ului Deraiat, cu un concert special acompaniat de live-drawing-ul artistului grafic Pisica Patrata. Sâmbătă, 08.08, la Arena Tei.

Event FB -> FB.com/events/315571166295910

Materialul a fost produs de Adrian Despot la VdV Music Studio și lansat pe 14 martie.

Biletele sunt disponibile aici -> iabilet.ro/bilete-summer-in-the-city-concert-orkid-57521

Orkid, grupul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues.
Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

EP-ul Deraiat este primul material lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care quartet-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid mood-ul și sound-ul ideal alături de cei doi.

Pentru că trei dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Pentru că Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artisti grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Pentru un show cât se poate de special li se alătură artistul grafic Pisica Pătrată, unul dintre cei mai prolifici creatori de banda desenată și muraluri stradale de la noi.

Orkid înseamnă:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce
Radu Pop: percuție, synthuri
George Frătica: bass
+
guests:

Jiří Strouhal – chitară
Pisica Pătrată: live drawing