Biblioteca Metropolitană București vă invită la expoziția personală a artistei Gabriela Ricșan, deschisă la Artoteca BMB, în perioada 23 iulie – 21 august, 2020.

Artoteca BMB  găzduiește din nou expoziții de artă contemporană. Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană București vă invită joi, 23 iulie 2020, începând cu ora 12:30, la deschiderea expoziției expoziției personale a artistei Gabriela Ricșan.

Cele 40 de tablouri expuse sunt lucrări recente, fiind pictate în ultimii trei ani.

*


Gabriela Ricșan este absolventă a Universității Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Scenografie, având o experiență profesională de 30 de ani în domeniul şcenografie, (decor şi costume), în film şi teatru. Din anul 1977 şi până în prezent a colaborat ca membru U.CIN, UNITER și U.A.P.R. în calitate de autor principal la realizarea de filme artistice de lung metraj, teatru și activităţi expoziţionale.

Arta Gabrielei Ricșan o regăsim în numerose filme și piese de teatru, dar și în expoziții personale și de grup.
Expoziţia este curatoriată de reputatul critic de artă, domnul Radu George Serafim și de doamna Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.


Expoziţia de artă poate fi vizitată în perioada 23 iulie – 21 august, gratuit, conform programului Artotecii BMB. Adresa Șos. Mihai Bravu nr 4, Sector 2 Bucuresti, Stația de Metrou Obor.

Informații suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/.
Continuăm să menținem legătura cu publicul pe platformele de socializare ale instituției și site-ul BMB https://www.bibmet.ro/.

fotografii Lucian Muntean

*