Biblioteca Metropolitană București vă invită la deschiderea expoziției personale a artistei Gabriela Ricșan

Artoteca BMB se pregătește să găzduiască din nou expoziții de artă contemporană. Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană București vă invită joi, 23 iulie 2020, începând cu ora 12:30, la deschiderea expoziției expoziției personale a artistei Gabriela Ricșan.


Gabriela Ricșan este absolventă a Universității Naţionale de Arte din Bucureşti, secţia Scenografie, având o experiență profesională de 30 de ani în domeniul şcenografie, (decor şi costume), în film şi teatru. Din anul 1977 şi până în prezent a colaborat ca membru U.CIN, UNITER și U.A.P.R. în calitate de autor principal la realizarea de filme artistice de lung metraj, teatru și activităţi expoziţionale.

Arta Gabrielei Ricșan o regăsim în numerose filme și piese de teatru, dar și în expoziții personale și de grup.
Expoziţia este curatoriată de reputatul critic de artă, domnul Radu George Serafim și de doamna Carmen Olteanu, pictor și doctor în arte plastice.


Expoziţia de artă poate fi vizitată în perioada 23 iulie – 21 august, gratuit, conform programului Artotecii BMB. Adresa Șos. Mihai Bravu nr 4, Sector 2 Bucuresti, Stația de Metrou Obor.

Informații suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/.
Continuăm să menținem legătura cu publicul pe platformele de socializare ale instituției și site-ul BMB https://www.bibmet.ro/.