Prin muzeele româneşti, în timpul stării de urgență… „Danube – River as Life” (Dunărea – râul ca viață) este o expoziție a cunoscutei artiste vizuale românce Oana Ionel, la Muzeul de Artă Vizuală dinGalaţi. Vernisajul a coincis cu instituirea stării de urgență în România, ceea ce a făcut ca expoziţia să nu fie accesibilă publicului, deşi ea şi-ar putea primi vizitatorii chiar de mâine. Până când acest lucru va fi posibil la Galați, vă oferim ocazia de a arunca o scurtă privire pe pânzele Oanei Ionel, prin bunăvoința MAV și a curatoarei expoziției, muzeografa Cristiana Culiță.

www.facebook.com/fca.bucuresti/videos/542191246673064/

Directorul adjunct al Forumului Cultural Austriac, Andrei Popov, a stat de vorbă despre această expoziţie cu Oana Ionel, artistă vizuală pentru care tema Dunării este un subiect preferat, nu numai din punct de vedere pictural ci şi filozofic.

www.facebook.com/fca.bucuresti/videos/220422485983181/

Expoziția „Danube – River as Life” (Dunărea – râul ca viață) este recomandată de Forumul Cultural Austriac Bucureşti, în cadrul proiectelor sale consacrate Strategiei UE pentru regiunea Dunării. Creaţiile Oanei Ionel vor fi expuse, în curând, la Viena.