Fresh 2020/ Bianca Boroș și Francesca Andreea Cichi la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București

În perioada 6-24 Ianuarie 2020, Elite Art Gallery deschide calendarul expozițional cu #FRESH. Expoziția reunește lucrările artistelor Bianca Boroș și Francesca Andreea Cichi, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală #FRESH. Deschiderea oficială a expoziției se va ține Luni, 6 Ianuarie, ora 18.30. Concursul s-a adresat pictorilor și graficienilor tineri din România din dorința de a descoperi, promova și crește vizibilitatea acestora pe piața de artă, oferindu-le oportunități noi de dezvoltare în carieră. Juriul #FRESH 2020 a fost compus din artiștii: Felix Aftene, Valentina Druțu și Cristian Ungureanu.
Bianca Boroș este absolventă a Universității Naționale de Arte „George Enescu’’ din Iași, Facultatea de Arte Vizuale și Design, specializarea  Arte Plastice, secția Pictură. În acest moment doctorandă în cadrul aceleiași instituții, artista se remarcă prin participarea activă în cadrul mai multor expoziții personale și de grup pe teritoriul țării dar și în străinătate. În rândul celor mai recente expoziții personale se numără evenimentul itinerant cu titlul „Confluențe”, găzduit de  I.C.R. Tel Aviv, Israel (mai- iulie, 2019) și de Galeria Bella Rosenbaum, Herzliya, Israel (august- septembrie 2019).   Tot în anul 2019, proiectul cu titlul „Apa: Timpul vieții” se materializează sub forma unei expoziții personale în Veneția la Galleria di IRCCU (17 aprilie-1 mai), eveniment precedat de expoziția „Apa: spiritul timpului, fragmente venețiene’’, Galeria U.A.P „Victoria’’, Iași (10-20 martie). Cu o activitate fructuoasă în domeniul artistic, Bianca Boroș participă la conferințe, colocvii și tabere de creație, de asemenea este premiată și nominalizată în numeroase concursuri.
Francesca Andreea Cichi este absolventă a programului de Master în cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu’’ din Iași. Cu un parcurs artistic însemnat, Francesca Andreea Cichi expune la salonul anual de artă “ARTIS”, găzduit de galeria „Theodor Victoria” din Iași (octombrie 2019), în cadrul Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană din Iași unde este nominalizată  (octombrie 2019), precum și la Atelier 35, Galeria „Theodor Pallady”, Iași (aprilie 2019). În anul 2018 artista expune la Palatul Culturii din Iași în cadrul expoziției taberei de grafică din Bistrița Năsăud, “NORBERTH THOMAE”(decembrie 2018), în cadrul UNITI MUNITI, pictură sculptură, grafică, Galeria Universitas-Casa Balș, Iași (noiembrie 2018), la Salonul de Desen, „Accademia di Romania” din Roma (noiembrie 2018) sau la Salonul anual de artă “ARTIS”, Galeria „Theodor Pallady”, Iași (octombrie 2018) unde obține premiul pentru tineret.
 
Expoziția va fi deschisă  publicului în intervalul 6-24 Ianuarie 2020, la Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite nr. 3-5, bl. B2, parter, București.
 
Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii dar și proiecte educaționale.