Echipa Alternator vă invită la vernisajul expoziției ​alternator.space​ în spațiul ODD din București. În cadrul evenimentului, echipa va prezenta rezultatele unei îndelungate cercetări artistice realizate în zona Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Discuția din seara vernisajului se va concentra pe arta produsă la canal, de la construcția acestuia și până în prezent, și va familiariza publicul cu baza de date culese de artiști pe pagina proiectului www.alternator.space

Expoziția este parte din proiectul Alternator artistic la canal, inițiat de Valentin Cernat, Ovid Pop și Mihai Șovăială.

Mulțumiri Administratia Canalelor Navigabile Casa de Cultură a Sindicatelor Medgidia Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu Medgidia

22 octombrie 2019
Expoziția este deschisă între 22 și 26 octombrie
Ora 19:00
ODD, Mântuleasa 4, București

Proiect cofinanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.