Proiectul Reluctant displays aduce la ETAJ – artist-run space o colecție de poezii ale unor autori neerlandezi, traduse în limba română de studenți ai Secției de Neerlandeză din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București. Poeziile neerlandeze selectate fac parte din curentul dadaist și tematizează, în moduri diferite, relațiile care se pot stabili între text, imagine și sunet.

În cadrul proiectului, studenții au deconstruit la rândul lor textul, lucrând asupra tuturor nivelurilor de intertextualitate și, îndreptându-și atenția asupra imaginarului vizual și auditiv și au reconstruit modalitatea în care publicul ia contact cu acesta. Încercarea de a înțelege substraturile dadaismului, temele și ipostazele în care cititorul s-ar putea (re)găsi în lecturarea textelor are drept finalitate o serie de lucrări artistice în care imaginea și sunetul intră în dialog.

Studenți: Andra Bucur, Ada Caramihai, Elena Condrat, Denisa Crăciun, Izabela Dima, Cristina Fliter, Teodora Ivan, Andreea Lupașcu, Miruna Mantu, Georgiana Marinică, Jürgen Mihu, Alexandra Obreja, Andrei Oprea, Cristiana Pană, Bianca Popa, Elena Taban, Medeea Tăbîrcă