DanaArtGallery împlineste 9 ani de la debutul său pe scena culturală a artei plastice bucureștene.

Cu această ocazie vă invităm să sărbătorim acest moment pe data de 26 martie 2019, ora 19:00, când va avea loc vernisajul expoziției ARTISTUL.

Expoziția cuprinde lucrări de pictură, instalație și fotografie și reunește un grup divers de artiști: Andreea Dosinescu, Bianca Ioniță, Cornelia Gherlan, Daniel Crăciun, Dan Isăilă,  Daniela Zbarcea, Daniela Mihai, Delia Orman, Eugen Vasile Iovan,  Gina Paula Baranovschi, Horațiu Cristea și Magda Morozan.

Sound: Valentin Luca

Metropolis Art Collection, str Grigore Alexandrescu 89-97, București, în incinta Metropolis Center.

Expoziția va rămâne deschisă și va putea fi vizitată zilnic între orele 12:00 -20:00 până pe data de 14 aprilie 2019.

Colaborând de-a lungul timpului cu zeci de artiști și organizând numeroase evenimente culturale, îndeosebi expoziții,  am observant că publicul interesat de artă  nu este familiarizat cu imaginea fizică a artiștilor care expun. Deși cu ocazia vernisajelor publicul poate lua contact cu artiștii expozanți, există o oarecare distanță de comunicare și o dificultate în asocierea lucrării de artă cu persoana care a creat-o.

Astfel, prin expoziția ARTISTUL, propunem o împrietenire a publicului cu artiștii, nu numai la vernisaj, ci și prin expunerea portretelor acestora alături de lucrările de artă în original.

Pictura și fotografia se completează printr-o expunere amplă pe care o puteți admira în expoziția mai sus amintită.