Galeria Galateea Contemporary Art, vă invită Joi, 21 martie 2019, ora 19, la vernisajul unei noi expoziții de grup, care proiectează în spațiul de expunere un mic colț de atelier, colțul pentru un photo shooting al obiectului ceramic.

Expoziția Galateea Micro Studio caută astfel să vă introducă într-un ambient în care artistul ceramist își etalează creațiile, un loc ideal pentru a privi în tihnă o lucrare ceramică. 
Imediat ce obiectul ceramic este scos din cuptor, primul gând al ceramistului este acela de a analiza, în cele mai mici detalii, atât forma finală a piesei cât și aspectul glazurii, al culorii, pe scurt rezultalul arderii. Lucrarea este apoi plasată în relație cu celelalte piese aflate în spațiul de creatie al artistului. Acest  loc, este deseori o poliță de perete sau, la fel de bine, orice altă suprafață curată și bine luminată. 
Obiectele expuse în galerie au dimensiuni maxime de aproximativ 30 de centimetri pe oricare din laturi și sunt create în stiluri diferite și dintr-o varietate de materiale ceramice cum sunt porțelanul, gresia, lutul sau combinații ale acestora, arse la temperaturi care variază între 1000° și 1300°C. 

Expun: Adela Bonaț, Cristina Bolborea, Diana Butucariu, Vasile Cercel, Gherghina Costea, Georgiana Cozma, Anca V. Dragu,Lucia Lobonț, Nicolae Moldovan, Aniela Ovadiuc, Cristina Popescu Russu, Ioana Șetran.

Curatoare: Georgiana Cozma
Coordonatoare: Cristina Popescu Russu, Aniela Ovadiuc

Expoziția poate fi vizitată în perioada 21 martie – 12 aprilie2019

Vernisaj: joi, 21 martie 2019, ora 19.

Galeria Galateea Contemporary Art are ca scop promovarea artei ceramice contemporane românești, prin  dezvoltarea de parteneriate și colaborări cu galerii și centre de ceramică internaționale.

Parteneri media:
Observator Cultural, Modernism, Radio România Cultural, Senso TV – Arte, Agenția de Carte, Cultura, Art Clue