Mirela Traistaru este o povestitoare. O povestitoare cu pensule si culori. Ea picteaza povesti de familie, picteaza generatiile de ieri si de astazi, picteaza obsesii si gradini paradisiace, foloseste nuante puternice, pline de viata si sa nu ii este frica sa indrazneasca.

Asa a indraznit sa accepte si propunerea firmei Verla, de a-i reproduce operele pe materiale textile imprimabile digital, utilizate in decorul rezidential sau comercial, pentru proiectul PrintInterior.

Verla este furnizor de materiale textile pentru publicitate si decor. A avut ideea de a-si decora showroom-ul din Bucuresti intr-un mod inedit, cu textile printate digital, in cele mai variate texturi si culori. Pentru o firma din domeniul publicitar, nimic mai simplu: putea cumpara imagini de pe Shuterstock si se rezolva imediat. Insa pentru un iubitor de arta autohtona cum este Viorel Verzea, managerul companiei, pentru o companie care a setat trendul in industrie cand a hotarat acum mai bine de 10 ani sa aduca textilele imprimabile in Romania, acest lucru nu se putea face intr-un mod banal.

PrintInterior reprezinta un nou concept de a decora spațiile interioare cu materiale textile personalizate prin imprimarea digitala. Fie ca vorbim despre locuinte, sedii de birouri, sali de conferinte, baruri, restaurante, cluburi sau hoteluri, centre comerciale sau expozitionale, textilele imprimate permit decorarea spatiilor intr-un mod cald, creeaza un mediu care te „imbraca”, in care te simti confortabil, in care te simti acasa.

Pe 27 si 28 martie, designerii de interior, arhitectii, agentiile de publicitate, producatorii de textile si toti cei care sunt mereu in cautare de solutii inedite de decorare, sunt invitati la PrintInterior, unde vor avea ocazia sa asiste la o lansare de showroom imbracata sub forma unei expozitii de arta cum nu s-a mai facut.

Picturi ale Mirelei Traistaru, alese cu grija din mai multe colectii, au fost transpuse cu ajutorul tehnologiei de imprimare digitala, pe o multitudine de aplicatii, in diverse forme, marimi si texturi, de la perdele până la mochete, de la textile pentru casete si tavane iluminate până la cele opace, folosite pentru sistemele de umbrire sau de la materiale satinate până la cele fonoabsorbante, pentru pereți sau separeuri.

Absolventă de Design Vestimentar și Pictură a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, Mirela Traistaru a prezentat peste 60 de expoziţii personale în România, Statele Unite, Elveţia, Olanda, Austria, India, Coreea de Sud, Danemarca, Japonia și Egipt și a participat la peste 120 de expoziţii colective. O artistă extraordinar de prolifică, a cochetat și cu filmele de artă şi piesele de teatru, realizând costumele și decorurile pentru spectacole importante. Astfel, ea a lucrat cu regizori precum Lucian Giurchescu, Alexandru Tocilescu, Ion Lucian, Sanda Manu, Anca Colțeanu, Chris Simion și Gelu Colceag si actori precum Ștefan Iordache, Alexandru Repan, Sebastian Papaiani, Ioana Bulcă, Sanda Toma. Pe lângă scenografie, decoruri, costume, body painting, este grafician și curator.

Intr-o atmosfera relaxanta, dupa o zi obositoare la birou, sunteti invitati sa va bucurati de o poveste spusa altfel, la PrintInterior.

Invitațiile pot fi obtinute de aici: bit.ly/2HeDH7W