Vă invităm să luați parte la licitația caritabilă de artă organizată în ziua de miercuri, 12 decembrie 2018, la Sala Media a Teatrului Național din București, de la ora 18.00.

Răsfoiește catalogul de la linkul de mai jos:

Catalog licitatie

Licitația este organizată în beneficiul tinerei artiste Ioana Budeș-Deak. 

Ioana este născută în 1980, la Alba Iulia, și a absolvit Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, secţia Ceramică – Sticlă – Metal, specializarea ceramică, în anul 2003. De asemenea, a absolvit un masterat în arte vizuale, la aceeași Universitate, specializarea sticlă, în anul 2005. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România, din anul 2005. Este căsătorită și are un copil minor.
Ioana a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă, iar tratamentul pe care trebuie să îl urmeze, în țară și în străinătate, este extrem de costisitor. Veniturile familiei sale nu sunt suficiente pentru acoperirea acestor costuri. Din acest motiv, un grup de prieteni, mulți dintre ei, artiști, cu ajutorul Uniunii Artiștilor Plastici din România, a luat inițiativa de a o sprijini. Primul pas, în acest demers, este organizarea acestei licitații caritabile, pentru care au donat lucrări de artă zeci de artiști, din întreaga țară.

Precizăm că artiștii au acceptat ca licitația să pornească de la prețuri situate sub nivelul pieței, în speranța că vom reuși să strângem cât mai multe fonduri pentru plata tratamentelor necesare tinerei artiste.

Deoarece, în următoarele două zile, așteptăm să mai primim lucrări, donații ale artiștilor pentru licitație, vom face publică, la sfârșitul acestei săptămâni, lista cu operele de artă care vor face obiectul licitației.

Vă rugăm să vă includeți, de pe acum, în agendă, evenimentul din ziua de miercuri, 12 decembrie. Vom reveni, în foarte scurt timp, cu detaliile necesare și vă așteptăm la un eveniment de reușita căruia poate depinde viața unei tinere artiste din România.

Din motive organizatorice, îi rugăm pe toți cei dornici să ofere un sprijin și să participe la această licitație, să transmită o confirmare pe această pagină de facebook sau/și pe adresa de email mirce[email protected]. Pentru orice detalii, vă stau la dispoziție.

Cu mulțumiri anticipate și cu speranță,