Asociația Studenților Sapientia Cluj-Napoca lansează Concursul Internațional de Fotografie Sapixel 

Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația Studenților Sapientia din Cluj-Napoca, invită fotografii de pretutindeni la Concursul Internațional Sapixel, unde doritorii își pot înscrie lucrările până pe 29 noiembrie 2018. Cele două teme din acest an sunt: natură și portret.

La Concursul de Fotografie Sapixel se poate înscrie oricine, din oricare punct al lumii. Scopul acestui eveniment este de a da șansă fotografilor amatori (și nu numai) de a-și expune lucrările. Organizatorii pun la bătaie premii pentru locurile unu, doi și trei în valoare de 1040$, pentru fiecare categorie în parte, iar cele mai bune fotografii vor fi expuse în clădirea Universității Sapientia din Cluj-Napoca.

Fotografiile pot fi trimise strict electronic, pe adresa de e-mail: [email protected],  alăturate de numele fotografiei/compoziției, numele, vârsta și adresa artistului până pe 29 noiembrie 2018, ora 23:59. Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1920883978024389/.