Nume: Simpozionul International de Land Art 
Tema: Identitati interioare
Orasul Mallnitz, Parcul National Hohe Tauern, Austria

Nume: Simpozionul Internațional de Land Art 
Tema: Identități interioare
Orasul Mallnitz, Parcul National Hohe Tauern, Austria
Inițiator proiect: Drd. Raluca Ghideanu, doctorand în cadrul Universității Naționale de Artă București și membru al asociației ProArte Mallnitz, Austria.
Coordonatori: Lect. univ. dr. Dup Reka Krisztina, Conf.univ.dr. Dup Mircea Darie, Drd. Raluca Ghideanu
Participanți: Pînzariu Cezara-Cristina, Petria Daniel, Ion Andrei Gabriel, Nică Bogdan Nicolae, Florea Nicolae-Iulian, studenții anului II, secția sculptură a Universității Nationale de Artă București, clasa Lect. univ. dr. Dup Reka Krisztina. Studenții au oportunitatea de a-și desfășura practica universitară în rezervația naturală Hohe Tauern din Austria în cadrul acestui simpozion.
La inițiativa Raluca Ghideanu și Dipl.Ing.Elisabeth Koch echipa din România a fost învitată anul acesta să participe la proiectul de land art “Art Aqua” al asociației ProArte Mallnitz, care se desfășoară în rezervația naturală Hohe Tauern Naționalpark. Pe o perioada de 10 zile (10-19 august) participanții vor crea instalații sculpturale site specific pe traseele montane alpine. 
Este o oportunitate importantă pentru studenți de a lucra în afara țării în cadrul unui proiect internațional în care sunt invitați an de an sculptori profesioniști din toate țările. Lucrările vor avea dimensiuni mari și vor rămâne în natură. Prin aceasta rezidență studenții UNA București au posibilitatea să facă incursiuni și în zona land art-ului. Coordonatorii proiectului mulțumesc pe această cale Institutului Cultural Român pentru sprijinul acordat în acest proiect.

https://www.facebook.com/events/1073294692844021/