București, 19 Iulie 2018
Simeză estivală – Art sales
la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București

În perioada 19 Iulie – 22 August 2018, Elite Art Gallery oferă publicului o expoziție estivală cu reduceri. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc pe data de 24 Iulie 2018, ora 18.30. Simeză estivală reunește peste 80 de lucrări de pictură, gravură, acuarelă și pastel care reprezintă un cadou estival dedicat iubitorilor de artă.

Un număr semnificativ de lucrări provine din proiectulPictori de azi la Balcic, acestei selecții alăturându-se gravuri și creații grafice din patrimoniu. Prin această expoziție, Elite Art Gallery își propune o retrospectivă a proiectelor implementate, precum și facilitarea accesului la obiectele de artă. Simeză estivală urmărește generarea interesului pentru artă și se întemeiază pe dorința de a ne răsplăti publicul și de a transmite bucuria achiziției artistice.

Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 19 Iulie – 22 August 2018la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București.

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne, precum și valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale și al muzicii, dar și proiecte educaționale.