proiect inițiat de către artista | project initiated by the artist 
Sabina Elena Dragomir
Joi, 17 Mai 2018, de la orele 18:30, avem onoarea de a vă invita la deschiderea expoziției “WAW-Woman’s Art World – Part 3: ReCompunere”, proiect cultural inițiat și prezentat de către artista Sabina Elena Dragomir în colaborare cu Institutul Francez din Cluj Napoca și va avea loc în spațiile Galeriei ”La Cave”.

”ReCompunere” simbolizează procesul de a construi detaliile ce fac întregul creației femeii artist, reprezentând acțiunea de a diseca și de a analiza atent, o mână, un sân sau simpla epidermă care învelește carnalul, aducând un contrapunct proceselor de globalizare și născându-se astfel o detaliere atentă și minuțioasă a structurii unui organism viu prin care se reușește construirea unui întreg, corpul uman și însăși natura.

Proiectul ”WAW Part 3: ReCompunere” este inclus în circuitul evenimentelor din perioada festivalului TIFF 2018 (25.05-03.06), precum și Noaptea Muzeelor (19-20.05) și va putea fi vizitat în intervalul 17.05 – 3.06.2018.
Artiste:
Bozga Elvira (pictura), Dragomir Sabina Elena (pictura), Kim Hye Young (video), Oltean Camelia (fotografie), Roman Andra (video), Roșca Axenia (instalație)