March 30 – May 19 2018

Opening: Friday, March 30, 19.00-22.00

Cluj, Centrul de interes

:BARIL
Strada Fabricii de Chibrituri 9A, Cluj-Napoca 400616

: BARIL are bucuria de a vă invita la evenimentul de deschidere a expoziţiei personale a artistei Natalia Lazurca. Conținând pictură și ceramică, Well, Well, believe it or not / She covered every last inch of the entire sidewalk este prima expoziție personală a Nataliei Lazurca și va fi deschisă în perioada 30 martie – 19 mai 2018.

La fel ca atunci când, din mersul mașinii, numeri copacii de pe marginea șoselei, tot așa, de fiecare dată când faci ceva din nimic, e ca ca și cum ai amâna momentul de început al plictiselii, pentru că –  în adâncul sufletului o știm destul de bine –  plictiseala se poate întoarce în orice moment. Mi-e foarte limpede asta – că sunt de fapt în căutarea unei astfel de senzații. Dar totuși sper să fie pentru ultima dată când fac așa ceva și că am să iau, de acum, lucrurile mai în serios, după cum spun și versurile: 

Well, well, believe it or not/ She covered every last inch of the entire sidewalk
And she stopped.

(N.L.)

Natalia Lazurca s-a născut în anul 1995, la Timișoara. A absolvit în 2017 Facultatea de Pictură din cadrulUAD Cluj-Napoca, în prezent fiind masterandă a Facultății de Ceramică a aceleiași universități.  A beneficiat de burse de studiu în Belgia (Liège) și Italia (Roma). A mai expus în cadrul unor evenimente colective precum: Stepping under the mirror, Matca Art Space (Cluj-Napoca), 2017, Media Art Festival – ediția a III-a – DA DA DA, Arad, 2016, 89plusplus #1, non+ ultra (Fabrica de Pensule, Cluj-Napoca), 2016,  I am what I am, Baril  (Cluj-Napoca), 2015, cu Radio Tern.