Centrul de Artă MORA, a lansat pe 19 octombrie 2017,

Dacă ești liceean și înveți sau locuiești în București, ai un telefon cu cameră foto/video sau îți sunt mai la îndemână cuvintele și vrei să le arăți și celorlalți propriile viziuni asupra orașului,
PARTICIPĂ cu lucrări proprii de fotografie, video și text pe site-ul www.bucharestinout.ro până la data de 14 noiembrie 2017.
Pe 15 noiembrie 2017 se anunță câștigătorii.

VIZITEAZĂ expoziția care are loc la Pasajul Universității, unde participă artiști vizuali contemporani, poate te vei simți inspirat!

Înscrierea se face prin crearea unui cont de participant. Din cont, puteți aplica la secțiunile: foto, video și/sau text, de maxim două ori la fiecare secțiune. Lucrările înscrise trebuie să fie originale, realizate de participanți.

Proiect organizat de Centrul de Artă MORA
www.centruldeartamora.ro
Finanțatori:
Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de catre
Primăria Generală Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB
Proiect co-finanțat de AFCN .
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.
Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Parteneri: Pavilion Journal, Comunitatea Reforma, Creative Evolution, Radio România Cultural, Modernism Punct Ro, ART7, Smart FM.
Liceele : Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Tehnice Ioan N. Socolescu, Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, Liceul Dimitrie Paciurea, Colegiul Național Gheorghe Lazăr.