Materialul face parte din proiectul editorial online „Tinerețe fără bătrânețe: artiști și producători culturali români contemporani între 30 și 100 de ani

Acesta este gândit ca un proiect de documentarea scenei creative actuale, în cadrul  platformei online Modernism.ro, promotor al culturii vizuale contemporane românești din 2009. Proiectul documentează artiști și producători culturali între 30 și 100 de ani, care lucrează și creează în domenii (nelimitându-se la acestea) cum ar fi pictură, sculptură, mixed media, film, foto-video, design, arhitectură etc.

Proiectul are o componentă vizuală puternică – 15 „portrete” video și 15 portrete foto-audio. Acestea sunt integrate atât în diferite secțiuni ale platformei (Quiz, Gallery Talk, Photo of the day, No comment, Artist of the Month, Expo of the Week), cât și în cadrul unei secțiuni de sine stătătoare, care marchează proiectul „Tinerețe fără bătrânețe: artiști și producători culturali români contemporani între 30 și 100 de ani”.

Urmăriți toate „portretele” aici https://www.modernism.ro/category/tinerete-fara-batranete/

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.