Fundația “Domeniul Otetelișanu”, în parteneriat cu DanaArtGallery, Artoteca și Metropolis Art Collection organizează expoziția “În câmp electric IV”, expoziție care prezintă lucrările realizate în timpul rezidenței de artă cu același nume care a avut loc în vara aceasta la Conacul Otetelișanu, Benești , jud Valcea.

Metropolis Art Collection/ Metropolis Center, Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, București

Vernisaj :26.09.2017, ora 19:00

Expoziția se poate vizita în perioada  24.09 – 08.10. 2017 de luni până sâmbăta în intervalul  orar 12:00 – 20:00.

Păstrând tradiția boierilor Otetelișeni, vizionari, deschizători de drumuri și filantropi, Fundația “Domeniul Otetelișanu” a găzduit în ultimii ani zeci de rezidențe dedicate lumii creative, reunind unii dintre cei mai importanți artiști români și europeni.

Printre pictorii invitați anul acesta se numără Aurelie Dubois din Franța, Andreea Dosinescu, Bianca Ioniță, Claudia Ion, Dan Isailă și Marilena Murariu din România.

Constantin Enache, invitatul special din această ediție ne-a facut o introducere în universul dansului printr-un masterclass/ laborator de creație și cercetare coregrafică în perioada în care s-a desfasurat rezidența. Colaborarea cu un artist din domeniul dansului a oferit tuturor participantilor o ocazie unică de a-și  dezvolta imaginația și de a crea conexiuni între arte.

Curator : Daniela Zbarcea

Organizat de:
Fundația Domeniul Otetelișanu www.conacul.ro  și Artoteca  http://artoteca.ro
DanaArtGallery www.danaartgallery.ro / Metropolis Art collection