Odată cu declanșarea avanlanșei pixelurilor a crescut în mod neobișnuit de repede și viteza caruselului artistic. Cele mai variate idei artistice năvălesc în galerii, reședințele și tîrgurile de artă, interacționând violent. Prin scena artelor trece un freamăt puternic. Contrar lumii superficiale pixelizate, reședința artistică Aubach Embassy of Art promovează, conform viziunii, artiști care se afirmă atât prin calitatea propriei personalități cât și a expresiei artistice.

Unul dintre metropolele mondiale renumite ale vieții artististice este orașul Zürich în Elveția. Varietatea galeriilor de artă și a muzeelor este atât de numeroasă, încât alegerea unei expoziții devine dificilă.

“PARADIS, izvorul perfecțiunii, bucuriei și păcii” este titlul noii expoziții ale artistei plastice Mirela Trăistaru, prezentată de Katharine Siegling, galerista reședinței Aubach Embassy of Art în inima orașului Zürich.

Expoziția a fost vernisată în 15 iunie 2017 în clădirea istorică “Gryffenberg” din vestita “Bahnhoffstrasse”.

În deschiderea evenimentului a vorbit d-na Anita Gödiker CEO la Satellite Office Business Center, cu sediul în clădirea Gryffenberg. Într-un mod călduros, cu urarea „de bine ați venit” au fost salutați prietenii, oameni de afaceri, iubitori de artă și în deosebit D-na Mihaela Feher, Ministru Concilier al Ambasadei Române în Confederația Elvețiană din Berna precum și D-nul Ioan Nuțu Ungureanu, Atașatul Afacerilor Interne al Ambasadei Române.

În continuare d-na Katharine Siegling a prezentat activitatea artistei Mirela Trăistaru și lucrările ei expoziționale: „o încântare vizuală cu emoții intense într-o viziune măreață”.
Încăperile istorice de la Satellite Office găzduiesc in mod distins expoziția până spre mijlocul lunii noiembrie 2017.

Mai multe detalii despre lucrările expuse puteți găsi accesând:
www.aubach-embassy-of-art.gallery