În 8 septembrie 2016, ora 19.00, Institutul Cultural Român Budapesta organizează vernisajul expoziției personale de pictură și grafică „Vis” semnată Doina Mihăilescu, în prezența artistei și a criticului de artă Oliv Mircea, în saloanele din str. Izsó nr. 5.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 8 septembrie – 1 noiembrie 2016. 

„[…] abordarea pictorului Doina Mihăilescu este una mult deasupra discursului cotidian, […] dintr-o perspectivă a esteticii frumuseții încearcă să înglobeze valori teologice, valori umane, valori suprafirești într-un discurs care, deocamdată în cultura noastră, este unic.” (Oliv  Mircea – zi-de-zi.ro)

Doina Mihăilescu este pictor și restaurator, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, profesor or la Facultatea de Arte și Design, Catedra de Pictură-Restaurare din Timișoara. S-a remarcat printr-o activitate pedagogică și artistică impresionantă, materializată în numeroase expoziții personale în țară și peste granițe, precum și prin participarea la prestigioase expoziții de grup. În acest an a avut două expoziții personale, la Bistrița și la Mogoșoaia.

Doina Mihăilescu