Text și imagini de Călin HENTEA

Așa cum a privi o pânză sau o marmoră expuse într-o expoziție nu se poate fi înlocui cu răsfoirea unui album de reproduceri color, tot așa participarea la un concert, indiferent de gen, oferă mult mai mult melomanilor, decât ascultarea unei oricât de performante înregistrări.

La fel a fost cazul incredibilului concert Beth Hart din 17 iunie 2016 de la Sala Palatului. Considerată drept  cea mai bună cantautoare de blues-rock din lume în acest moment, Beth Hart a venit pentru a doua oară din California în România, de dragul celor care au fost alături de ea, trup și suflet. Beth Hart este poate ceea ce ar fi putut să fie și Janis Joplin la 44 de ani, dacă destinul nu ar fi fost atât de crud cu ea. Timp de două ore Beth Hart a ars pe scenă, oferindu-se publicului cu toate durerile și patimile sufletului ei, vocea sa învăluind total ființa ascultătorului.

Prea puțin cunoscută la noi, Beth Hart este un artist total, o voce percutantă și teribil de puternică, care are cel puțin la fel de multe de oferit precum legendarele Janis Joplin, Amy Winehouse sau Billie Holliday.

Așadar, ascultați, simțiți și bucurați-vă de Bath Hart, fie și doar la radio sau pe un CD.         

DSCN6055 DSCN6062 DSCN6066 DSCN6072 DSCN6082 DSCN6089 DSCN6095 DSCN6110 DSCN6118 DSCN6119