„Evoluția meșteșugului rom și a meșteșugarilor” este o expoziție dedicată măiestriei meșteșugarilor romi care au reușit să se autodepășească la nivel de design de produs prin mentoratul venit din partea designerilor din rețeaua Meșteshukar ButiQ.

Vă așteptăm cu produse creații ale duo-urilor creative meșteșugar-designer și surprize pe întreaga durată a Romanian Design Week de pe 21 mai până pe 5 iunie în magazinul de pe Edgar Quinet nr. 7.

Odată cu lansarea acestei expoziții vă invităm alături de noi și la petrecerea de celebrare a primului an de existență a magazinului.

Un prim an în care am fost gazde pentru vizitatori din toate colțurile bătrânului continent, în care am încercat să reunim deopotrivă meșteșugari, artiști, designeri, jurnaliști, activiști, turiști și, cel mai important, pe voi, cei ce ne susțineți, cei ce produceți schimbare în comunități cumpărând produsele realizate cu măiestrie de meșteșugarii noștri.
E doar primul an, dar e poate cel mai important. Așa că noi vrem să sărbătorim și nu putem să facem asta fără voi!

RSVP: miercuri 25 mai, la [email protected] sau 0743.484.015.

Dezvoltarea rețelei de afaceri sociale Meșteshukar ButiQ este susținută de Romano ButiQ, KCMC, Fundația ERSTE, CCFD – Terre Solidaire, OMV Petrom și de fiecare dintre clienții, meșteșugarii și prietenii care pun umărul alături de noi. 

Invitație la petrecerea aniversară și la vernisajul din cadrul Romanian Design Week

Meșteshukar ButiQ
Sâmbătă 28 Mai ora 18:00 // Edgar Quinet 7 
Vernisaj Evoluția Meșteșugului rom și a Meșteșugarilor
Expoziție: 21 Mai – 5 Iunie
Program: L-S 12:00 – 19:00 // D 12:00 – 17:00

Meșteshukar ButiQ