Atenție, se deschid ușile…urmează  “Muzică Clasică la Metrou #4”, în cele mai tranzitate 4 stații: Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Univeristate și Piața  Victoriei , ale căror peroane vor fi transformate în săli de spectacole.

În perioada 18-22 aprilie, în intervalul de vârf  17:30-19:00, ONG-ul Arta nu mușcă împreună cu Metrorex oferă bucureștenilor  o serie de concerte de muzică clasică susținute de tineri artiști talentați ai Universității de Muzică , din capaitală. De asemenea, sunt vizate și momente  artistice inedite, precum pictură, grafică, ilustrație, flasmob-uri de tango, balet clasic sau dans contemporan.

În ultimele 3 edțtii, s-au înregistrat în jur de 90.000 de călători și 120 de reprezentații.

*Proiectul este un concept anual, de responsabilitate culturală cu două componente: de a oferi o platformă de susținere a  tinerilor artiști debutanți, din lipă de săli de spectacole și de a încuraja publicul larg să consume produse culturale, într-un mod creativ.

www.artanumusca.ro

[email protected]

Partenerii principali : Banca Transilvania, Borsec, Editura Litera, Origami Consulting Solutions

Parteneri  Media : Magic FM, Blitz TV, Ziarul Metropolis, Ziare.com, Revista Arta, Modernism, Suburban Magazine, IQads, Orasul meu, SUB 25

Co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

foto Lucian Muntean

Vezi seria completa aici: https://pressone.ro/galerie/atentie-se-deschid-muzicile/

1 Festival Muzica Clasica la Metrou Unirii 1 LM1_0001 3 Festival Muzica Clasica la Metrou Universitate LM1_0001 4 Festival Muzica Clasica la Metrou Unirii 1 LM1_0002

poster-logos-1200x1697px online 10 5