Atelier 35 vă invită sâmbătă, 5 martie, de la ora 20:00 la premiera celui de-al cincilea episod al serialului online Șușanele – The Springs.

Atelier 35, Șelari 13, București

Program:

-20:00 Doors Open

-20:15 Proiecție Șușanele – The Springs

-20:30 Discuție cu echipa Șușanele moderată de Xandra Popescu

Discuția va adresa caracterul ambigu al Șușanelelor, care refuză limitările unui gen anume, procesul neconvențional de producție și aspectul său de modelare a publicului.

– 21:00 Salon de socializare cu echipa de producție și distribuția Șușanele

Bring your own drinks

Șușanele ficționalizează evenimentele și antropologia unui oraș universal. Serialul pătrunde în zone și subiecte neacoperite de istorie și lucrări științifice, care supraviețuiesc doar prin gura lumii sub forma unor povești despre oamenii și locurile în care trăim.

Șușanele propune o reconfigurare și reinterpretare a spațiului cotidian prin reactualizarea acestor povești orfane.

Șușaneaua 5 povestește despre apele minerale de la noi din oraș. Episodul îi are ca protagoniști pe corespondenții din societatea contemporană a personajelor care frecventau pontoanele apelor minerale din secolul al-XIX-lea.

The Springs recrează lumea bună a perioadei într-un episod de societate. Pornind de la premisa că doar masa psihotică a vremurilor este schimbătoare și trecătoare (credințe, obiceiuri, etici, modă), însă structural și funcțional oamenii și societatea rămân la fel.

Odată stabilită această atemporalitate socială, The Springs construiește un storytelling comun despre viața și lumea de la apele minerale din oraș.

Urmărește trailerul aici.

Șușanele - The Springs @ Atelier 35, București

* Imagine de Oana Dorobanțu & Iulia Mirică