26.01.2016, București

Kogaion Gifted Academy, dezvoltator de programe gifted education pentru copii și părinți  din România, care pune la dispoziție curricule integrate și individualizate, organizează în data de 26 ianuarie 2016, la București, conferința de parenting „Copilul la vârsta de 6-9 ani”. Conferința este susținută de prof. dr. Florian Colceag, specialist în dezvoltarea de curricule în diferite sisteme de educație, în sustenabilitate, dezvoltare și globalizare.

 

Conferința de parenting „Copilul la vârsta de 6-9 ani” organizată de Kogaion Gifted Academy abordează mai multe tematici de interes, atât pentru părinți cât și pentru profesori, de la școala potrivită pentru copilul meu și funcţionalitatea familiei în noul context social până la psihologia grupului și importanța câmpului emoţional în structurarea personalităţii copilului. De asemenea, se va discuta despre rolul fundamental al învăţătorului în conturarea personalităţii viitorului adult și despre rolul părinţilor în formarea şi consolidarea încrederii în sine şi a câmpului emoţional prin atitudine şi comportament.

Parenting-ul este știința de a aplica principii de suport fizic, emoțional, social, financiar și intelectual în dezvoltarea integrată a copilului și tânărului. Kogaion Gifted Academy promovează și aplică această știință a educării copiilor prin trasee integrate si individualizate  „gifted education” și prin programe de „enrichment”, axându-se pe educație triangulară Copil – Părinte – Mentor, cunoaștere și inteligență integrată și complexă, mentori de elită  specializați multidisciplinar, inovație și performanță în educație și, nu în ultimul rând, educație pentru familie.

 

Conferinţa  „Copilul la vârsta de 6-9 ani” se desfăşoară la sediul Kogaion Gifted Academy din Șos. Nordului 94 F Bucureşti (în proximitatea parcului Herăstrău).

Detalii de participare: Diana Petcu, [email protected], tel. 0720.529.398

 

Conferinţa face parte dintr-o serie de 9 conferinţe marca Kogaion Gifted Academy, care surprind evoluţia omului încă înainte de naştere până la vârsta adultă. Conferințe anterioare: „O educaţie care începe înainte de naştere”, „Educaţia timpurie: 0-3 ani”, „Educaţia preşcolară: 3-6 ani”.

 

Parteneri: Itsy Bitsy, parintiinformati.ro, suntmamica.ro, MGT Educational, Hitachi Romania

 

////

Kogaion Gifted Academy este prima Academie de Cunoaştere şi Inteligență Integrată şi Complexă din România. Conceptele pe care se bazează Kogaion Gifted Academy asigură deschiderea orizontului de cunoaștere si formarea unei personalități armonioase și independente a copilului , clădită la nivel fizic, emoțional, mental, spiritual și social. Rezultatul este creșterea încrederii și stimei de sine, aspecte esențiale în maximizarea potențialelor native ale omului creator, capabil de înaltă performanță.

www.giftedacademy.ro
https://www.facebook.com/KogaionGiftedAcademy
https://www.facebook.com/giftedacademy.romania

 

cover conferinta 26.01este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.

Prof. Florian Colceag a antrenat lotul olimpic de matematică, fiind deţinător al unui record mondial – 84 de medalii obţinute de elevii pe care i-a instruit la olimpiadele internaţionale de matematică  (din care 60 de aur). Este membru în renumite organizaţii internaţionale, precum World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC), European Council for High Ability (ECHA), Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education (AUSTEGA). A fost desemnat personalitatea europeană a anului 2007. Este specialist în dezvoltarea de curricule în diferite sisteme de educaţie, în sustenabilitate, dezvoltare, globalizare.