Anul acesta DaKINO Production prezintă ediţia cu numărul 20 a “Nopţii Devoratorilor de Publicitate” şi propune un spectacol care va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie 2015 începând cu ora 21.00, la Berăria H din Bucureşti. Locaţia aleasă este amplasată într-o zonă ofertantă, accesibilă publicului tânăr şi nu numai. Spaţiul Berăriei H permite participarea unui public numeros (aproximativ 2.000 locuri) şi întreţinerea unei atmosfere vii pe toată durata desfăşurării evenimentului. Formatul spectacolului, cunoscut deja de publicul de gen, cuprinde 4 calupuri cu spot-uri publicitare generaliste, prezentate în premieră publicului din România, înscriindu-se astfel în sfera occidentală a evenimentelor de acest tip, tonul fiind dat de deschiderea mondială de la Paris.

În deschiderea proiecţiilor va concerta Simona Radu, iar show-ul va fi animat de Tiberiu Popovici MC.

Pe Simona Radu o ştiţi precis din colaborările cu Vama Veche (vocea feminină de pe albumul “Am să mă întorc bărbat”) şi Firma, ea fiind şi solista formaţiei Trupa alături de care a lansat în 2004 EP-ul „Urc şi cobor” cu single-ul “Dăcă nici tu“.

Pentru acest final de an, Simona Radu a lansat un nou single intitulat “Strigăt mut”. Piesa face parte din coloana sonoră a filmului “Bucureşti Nonstop” în regia lui Dan Chişu şi a fost compusă special pentru acest film, care desfaşoară în prezent o campanie ce presupune donarea încasărilor către familiile victimelor din Clubul Colectiv.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ediția 20