Absolut lansează o nouă ediție limitată, numită Absolut Electrik. Ediția metalică – disponibilă în culorile albastru și argintiu, evocă acea stare de energie capabilă să tranforme orice noapte într-o petrecere „Electrikă”. Lansarea ediției limitate continuă misiunea Absolut de a tranforma nopțile prin creativitate. Cele două sticle vor fi disponibile în magazine începând cu luna noiembrie 2015.

Noile sticle vor purta culorile electrice albastru și argintiu, fiind acoperite cu un strat semi-transparent ce creează reflexii de oglindă. Ele reprezintă albastrul-cobalt, emblematic pentru Absolut și conductivitatea electrică a argintului. Combinate, culorile redau o estetică „electrikă” a vieții de noapte, amintind de luminile care pulsează și de ritmurile care vibrează în mijlocul distracției.

Absolut Electrik face parte din tradiția celebră a brandului de a lansa ediții limitate de final de an cu un design lor inovator. Printre edițiile limitate anterioare se numără ediția Andy Warhol, care a transformat sticla de Absolut după pictura originală realizată de Andy Warhol în 1986 pentru Absolut și ediția Absolut Unique, care a răspândit în întreaga lume 4 milioane de sticle, fiecare cu design-ul său propriu.

Lansarea ediției limitate Absolut Electrik se va face printr-o serie de petreceri-concept – Absolut Electrik Tour – menită să transforme nopțile în experiențe electrice de neuitat, prin muzică și tehnologie. Petrecerea de lansare a acestei serii va avea loc în București, pe 6 noiembrie, în Old City Club

„Design-ul metalizat al sticlelor Absolut Electrik reflectă misiunea Absolut de a transforma nopțile dincolo de obișnuit. Prin ea continuăm tradiția Absolut de a surprinde fanii cu noi ediții care celebrează viața de noapte, regândind-o creativ. Dorința noastră este să inspirăm iubitorii de petreceri să-și creeze propria experiență Absolut, aducând acea energie electrică oricărui party, cu Absolut Electrik.”, declară Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director Pernod Ricard România.

Absolut Electrik Tour va continua să transforme nopțile în petreceri electrice și în alte orașe din țară, aducând experiența Absolut Electrik în Pitești (Epique Studio Lounge), Ploiești (Koshin Glam Club), Cluj (Euphoria Music Hall) și Timișoara (Heaven).

Despre ABSOLUT Vodka

AbsolutVodka este al patrulea cel mai mare brand premium din categoria băuturilor spirtoase din lume. Fiecare sticlă de Absolut Vodka este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania Absolut este responsabilă de producția, strategia de marketing și de inovația pentru brandurile Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania Absolut face pare din Pernod Ricard, care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din categorie.

Despre Pernod Ricard

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.

Persoană contact:

Rodica Stoian, PR Executive

E-mail: [email protected]

Telefon: 0755.030.897

 

Absolut Electrik _ Afis 6 noiembrie