Concertul Byron – „Electric Marching Band”, filmat iarna trecută la Teatrul Național din Cluj alături de Muzica Militară a garnizoanei Bistrița și de corul de elevi Excelsior, va fi lansat oficial pe DVD pe data de 11 septembrie 2015 printr-un concert la Hard Rock Cafe București! Concertul, difuzat pe HBO România, cuprinde piese byron reorchestrate pentru formație, fanfară și cor, iar pe una dintre piese cei de la byron îl au ca invitat special pe violonistul Alexander Bălănescu.

Concertul de lansare va avea loc pe 11 septembrie de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe București (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău), iar biletele se găsesc atât la Hard Rock Cafe cât și online pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet (magazinele Muzica, Say Shop, VGeneration, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, automatele ZebraPay)

Recent, byron au înregistrat viitorul lor album album de studio în Irlanda, la studiourile Windmill Lane din Dublin (supranumite „Studiourile U2”). Ca prim single de pe viitorul disc, byron au lansat piesa „Marea” – acompaniată și de un videoclip ce redă povestea înregistrărilor și a călătoriei până la Dublin.
Byron inseamna:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

http://fb.com/byronmusic

byron

 

Biletele pentru concertul  Byron sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv in ziua evenimentului la intrare, reteaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara).
Un eveniment BestMusic Live Concerts & Overground Music powered by ROCK FM