În luna septembrie  2015 Fundația Calea Victoriei a pregătit o serie de cursuri și ateliere centrate pe dezvoltare personală și îmbunătățirea prestației tale publice.

Îți poți perfecționa Dicția și Vorbirea în public, poți învăța să descoperi care este Brandul tău personal, cum să folosești tehnici de Storytelling, să-ți dezvolți Charisma și Încrederea în sine sau cum să Asculți și să decodezi ceea ce spune cel din fața ta.

Atelier de DICȚIE și de vorbire, cu Ionut Kivu, din 7 Septembrie – Cuvântul îți poate fi prieten sau dușman, el declanşează controlul nostru interior. Trebuie doar să ştim să îl stăpânim. Acest atelier te ajută să conștientizezi propriul tip de vorbire, să identifici eventualele greșeli de dicție pe care le putem face cu toții și să le corectezi prin exerciții practice. Discursul tău poate deveni unul care iese în evidență chiar prin modul în care îl rostești. Întâlnirile se desfășoară într-o atmosferă relaxată și cordială, care încurajează o atitudine deschisă din partea participanților.

Arta de a ASCULTA, cu Violeta Bârzescu, din 10 Septembrie – Actul de a asculta este primul pas spre o comunicare eficientă și baza acesteia. Ne întrecem în a ne susține punctul de vedere, dar cine mai ascultă? La acest atelier înveţi sӑ-ţi înţelegi mai bine partenerul, copiii, colaboratorii, clienţii, sӑ percepi motivaţiile şi nevoile lor reale, sӑ creezi o conexiune profundӑ, dând la o parte barierele din calea comunicӑrii eficiente. Exercițiile din cadrul celor patru întâlniri îți arată  care cuvinte, întrebări, gesturi, atitudini susţin dialogul şi care dintre ele îl inhibă.

 

Storytelling în PUBLIC SPEAKING, cu Marinela Rață, din 15 Septembrie – Care e diferenţa dintre un vorbitor în public care te captivează şi unul care te plictiseşte de moarte? Arta povestirii. Suntem atrași de personaje, comploturi şi finaluri fericite, la orice vârstă. Află cum să-ți traspui ideile într-o poveste care să convingă, să emoționeze sau să inspire auditoriul. În cadrul atelierelor vei primi sfaturi şi vei deprinde tehnici, pe care le vei exersa şi testa într-un mediu relaxant, cu susţinerea grupului din care vei face parte.

 

Curs de BRANDING PERSONAL, cu Anca Baniță, din 16 Septembrie – Un brand personal puternic și autentic te ajută să devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun, te diferențiază și te poate poziționa ca un expert pe nișa ta. Într-o lume aglomerată și foarte zgomotoasă, branding-ul personal te ajută să îți găsești propria voce și să îți atingi obiectivele. Află în cele șase întâlniri ale cursului care sunt elementele de brand, canalele de comunicare și stabilește-ți misiunea și obiectivele cu ajutorul lectorului și a celorlați cursanți.

Creșterea încrederii în sine și dezvoltarea CHARISMEI, cu Geo Pana, din 18 Septembrie – Învață cum să depășești mai ușor emoțiile în situații sociale și cum să relaționezi mai bine cu ceilalți. Îți poți cunoaște și gestiona reacțiile într-un mediu prietenos în cadrul atelierului. Exercițiile și jocurile de rol sunt gândite pentru a-ți oferi uneltele de care ai nevoie în interacțiunile sociale din viața de zi cu zi.

Atelier de VORBIRE ÎN PUBLIC – Secretele unei prezentări de succes, cu Iuliana Ivanov, din 26 Septembrie – Abilitatea de a vorbi în public nu este una cu care te naști, ci pe care o înveți. Pentru a crea prezentări de succes, care captivează auditoriul și par susținute fără nici cel mai mic efort, trebuie să urmezi o serie de pași simpli. Atelierul îți oferă informații despre cum să-ți structurezi discursul, elementele verbale, paraverbale și nonverbale ale acestuia, modalități de susținere a unui discurs public, dar și exerciții practice în care să pui în apicare ceea ce ai învățat.

Înscrierile se fac la adresa [email protected]

Programul complet al cursurilor lunii septembrie pe www.victoriei.ro

 

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii umaniste și culturale pentru tineri și adulți. Atelierele se desfășoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă și interactivă, care face posibilă învățarea cu plăcere – fără restricții, examene sau catedră. Activitatea fundației a început în ianuarie 2008, avându-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

 

Urmărește contul de You Tube al fundației