Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane anunţă expoziţia de fotografie “Hidden Language”, un proiect curajos și inovativ semnat de artistul vizual Maria Butnaru. Expoziţia se derulează în  perioada 16 -29 iulie 2015 în spaţiul cultural Gallery din strada Leonida nr. 9-11. Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 16 iulie, ora 19.00.

Proiectul “Hidden Language” este o incursiune în lumea dansului și a sportului, o lume definită prin creativitate, libertate și frumuseţe. Fiind una din cele mai vechi forme de expresie, dansul reușește să redea prin mișcarea trupului un “întreg poem” unde, cum spunea cineva, “ fiecare pas este un cuvânt”.

Maria Butnaru: “Dansul este o formă de comunicare între tine și corpul tău, între tine și ceilalţi oameni. In acest proiect am avut plăcerea de a lucra cu oameni minunaţi, pasionaţi de ceea ce fac și cărora le mulţumesc foarte mult pentru implicarea și dăruirea lor.”

“Hidden Language” reunește dansatori și balerini cu realizări de excepţie:

Cristina Antonescu – dublă campioană mondială în 2006 și 2008 la gimnastică aerobică, Maestru emerit al sportului. In prezent, manager și instructor de aerobic la Viva sport.

Florin Chirițescu – absolvent al Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” din București. Balerin al Operei Naţionale și al Teatrului Național de Operetă din București,  în prezent bursant al Conservatorului Regal de Dans Clasic din Madrid și din toamnă profesor la liceul de coregrafie.

Monica-Ioana Agarici, elevă în clasa a XI-a la Liceul de Coregrafie “Floria Capsali”. A participat de mica la festivaluri și spectacole, precum și la concursuri, unde a câștigat mai multe premii.

ANAV si Gallery va asteapta pe tot parcursul verii in spatiul cultural din strada Leonida nr. 9-11, Bucuresti, cu expozitii inedite, performance-uri, workshopuri, ateliere, concerte, precum si cu o terasa in aer liber deschisa zilnic de la ora 14.00.

Până pe 15 septembrie, ANAV și Gallery sunt prezente la Kulturama, cel mai recent proiect cultural cu desfășurare în aer liber, care aduce artele în spaţiul urban, în Piaţa Revoluţiei, ca organizatori ai secţiunii de fotografie și ateliere pentru copii, la care se adaugă două expoziţii de pictură contemporană.
MariaButnaruhiddenlanguage MariaButnarulucrare

ANAV

Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane promovează arta contemporană prin expoziții de fotografie, de pictură, sculptură, proiecții de film, teatru, organizează programe educaționale și de promovare a tinerilor artiști, precum și acțiuni filantropice pentru copiii cu sau fără nevoi speciale.
[email protected]

0743024387

http://anav.ro/

FB: Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane

 

Gallery

Mai mult decât o cafenea, Gallery este o galerie de artă și un spațiu destinat workshop-urilor și cursurilor de artă vizuală (fotografie, pictură, film, sculptură, desen) și dezvoltare personală.

Gallery este un proiect cultural care s-a născut din dorința de a promova artele vizuale atât prin tinerii artiști, cât și prin cei consacrați.

[email protected]

0743024387

http://gallerycafe.ro/

FB: Gallery

Strada Leonida nr. 9-11, sector 2, București