Funnel Contemporany Art vernisează joi, 21 mai 2015, de la ora 20.00, expoziția Derivă (Derail) a sculptorului Cătălin Bădărău, găzduită în sediul din Calea Victoriei, nr. 87-89, etaj I, București.

Explorând expresia deconstrucției umanului, tânărul sculptor mizează în acest proiect pe ideea rătăcirii personale, pe acceptarea condiției de căutare a propriului destin în contextul în care hazardul ne poartă spre un labirint de drumuri posibile.

”Mesajul expoziției gravitează în jurul ideii de căutare a drumului propriu. În timpul acestui proces de căutare, am simțit uneori că sunt foarte aproape de traseul meu, iar alte ori am simțit că mă îndepărtez aproape iremediabil, că sunt în derivă”.

Pornind de la acest concept, lucrările expuse sunt realizate din materiale neconvenționale ca siliconul și spuma poliuretanică, a căror textură se aproprie foarte mult de materialitatea trupului uman, redând elocvent expresii și ipostaze cotidiene.

Asistent în cadru Departamentului de Sculptură a U.N.A. Bucureşti, Cătălin Bădărău este la a patra expoziție personală ce oscilează în jurul depersonalizării fiintei umane, sub presiunea diferitelor sisteme sociale care alterează identitatea.

Expoziția va fi deschisă în perioada 21 mai- 20 iunie 2015.

Contact: e-mail: [email protected]

Parteneri: Artclue, Modernism.ro

Catalin Badarau (1) Catalin Badarau (2)