Pe data de 4 Mai 2015 Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane organizeaza in spatiul cultural Gallery vernisajul expozitiei PERSONA & IMAGO al artistei . Expoziţia face parte din proiectul de promovare al tinerelor talente, proiect pentru care Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane militeaza, sustinand rolul artistului ca factor de dezvoltare a culturii naționale.
Expoziţia este cu vânzare. Lucrările sunt expuse în premieră şi vor putea fi vizionate exclusiv în spaţiul cultural Gallery.

“Oricât de mult încercăm să ne păcalim pe noi înşine, mai ales în ziua de astăzi când suntem conectaţi prin tehnologie mai mult ca niciodată, adevărul este că de fapt, suntem singuri. Suntem singuri atunci când avem lucruri şi oameni de înfruntat, dar singuratea se resimte cel mai tare atunci când trebuie să ne înfruntam pe noi înşine. Această expoziţie reprezintă pentru mine, faptul că dacă ai curaj să te înfrunţi pe tine, ca apoi să te poţi accepta, să pui totul sub semnul întrebării, să nu mai asculţi şi să crezi orbeşte, să lupţi ca să te faci auzit, să munceşti pentru propria ta evoluţie şi să nu renunţi, atunci vei ajunge să îţi construieşti o identitate ce îţi aparţine în totalitate, o identitate care nu este o copie a nonvalorilor promovate astăzi. Doar prin construirea unei identităţi originale putem să ne schimbăm mentalitaţile, putem să fim cu un pas mai aproape de schimbarea pe care ne-o dorim cu toţii atât de mult.”

Alexandra Crisbăşan

1610918_1431277530510671_134928080151931438_n