09 – 22.04.2015

vernisaj: Joi, 9.04.2015, 19h00

Ion Anghel / George Bîzgu /  Mihaela Constantin Marilena Zahiu / Andra Marișoiu / Andreea Brătucu

Eugenia Neagoe / Elena Pîrvu / Sandra Potamian

Radu Marius / Ioana Tănăsescu
Curator: Alina Bucur
GO ART PROJECTS
Str. Uranus 98

goartprojects.com

First Step @ Go Art Projects

Ioana Tanasescu

Ioana Tanasescu

George Bizgu - obiect

George Bizgu – obiect

Elena Pirvu - obiect

Elena Pirvu – obiect

Andreea Bratucu

Andreea Bratucu

Rad Marius

Rad Marius

Radu Marius - obiect

Radu Marius – obiect

Ion Anghel

Ion Anghel

Go Art Projects continuă seria „maestru-ucenic” si vă invită joi, 19 februarie 2015, ora 19.00 la vernisajul expoziției de grup First Step (Ion Anghel şi studenții lui).

În ultimii o sută de ani, tinerii în general și studenții în special au fost considerați de temut dar și de admirat. Sunt recunoscuți pentru că sunt energici și creativi fiind un simbol al speranței si posibilității dar reprezintă și temerile cele mai mari ale societății. Creierul în sine este mai activ decât în orice alt moment al vieții noastre și suferă restructurări radicale și în acest sens ne permite să dezvoltăm noi modalități de gândire. Produce comportamente pe care adulții le pot găsi de neînțeles; dar pe parcursul a mii de ani, tinerețea a fost nucleul evoluției rasei umane. Probabil că și atunci, tinerii aveau multe din calitățile conflictuale pe care le cerem astazi în artă: sensibilă și impunătoare, încrezătoare și timidă, frumoasă, straină și doar un pic ciudată. Și cam atât.

First Step / Primul Pas este o expoziție ce surprinde emoția, energia și creativitatea pulsândă a tinerilor, într-o examinare a tinereții reunind zece studenți de anul doi ai Universității Naționale de Arte din București, secția pictură, coordonați de Ion Anghel.

Alina Bucur

GO Art Projects este un spațiu independent de artă contemporană care funcționează în stil nomad. Locația actuală este în Strada Uranus, Nr 98, București.

Go Art Projects ‘maestru-ucenic’ – serie de evenimente în care profesorii și studenții lor din universităti de arte locale și internaționale expun împreună.