Alexandru-Radvan-recomanda..-NEMACHIAT-@-Go-Art-Projects-19.02Alexandru Rădvan recomandă.. ”NEMACHIAT” @ Go Art Projects

expozitie de grup, pictură şi obiect

19.02 – 02.03.2015
vernisaj: Joi, 19.02.2015, 19h00
GO ART PROJECTS
Str. Uranus 98

goartprojects.com

Go Art Projects vă invită joi, 19 februarie 2015, ora 19.00 la vernisajul expoziției de grup Alexandru Rădvan recomandă.. “NEMACHIAT”, Pictură şi Obiect.

Nemachiat  doreşte să  fie o expoziţie clară, directă şi care îşi asumă atât reuşitele cât şi părţile de umbră. Este o expoziţie pilot, care prezintă munca de până acum a unor studenţi, potenţiali artişti aflaţi la începutul carierei lor. De asemenea, este o expoziţie care nu oferă garanţii pentru că acest lucru este practic imposibil într-o meserie ca a noastră: drumul oricăruia dintre expozanţi se poate opri acum, peste un an ori niciodată, munca fiecăruia se poate transforma într-un reper pentru generaţiile următoare sau poate rămâne la nivelul experienţei şi plăcerii personale. Nimeni nu poate şti asta acum.

Nemachiat este o atitudine, un mod de lucru. De multe ori expoziţiile studenţilor sau ale artiştilor tineri au un singur scop, să arate bine, să fie ca lumea, cool.  Uneori stratul de machiaj te împiedică să vezi personalităţile din spate. Alteori este foarte tentant pentru cel ce coordonează studenţii (pentru profesor, să zicem) să aplice un fond de ten care să facă lucrurile mai onorabile. În cazul de faţă eu sunt antrenorul şi mă ţin cât de departe pot de trusa de machiaj. Chiar dacă este o expoziţie de grup, fiecare trebuie să se obişnuiască cu ideea că în aceast domeniu suntem individualităţi, că trebuie să stăm singuri în picioare, că trebuie să câştigăm constant respectul pentru viziunile noastre, iar asta se face doar lucrând. Iar când eşti singur în atelier, pentru ce te-ai machia?

Alexandru Rădvan

GO Art Projects este un spațiu independent de artă contemporană care funcționează în stil nomad. Locația actuală este în Strada Uranus, Nr 98, București.