Ca urmare a numeroaselor comentarii si recomandari de la articolul “Căutăm pictori amatori adevăraţi în viaţă!” il nominalizam pe pictorul Emanuel Tancau cu urmatoarea serie de lucrari.

Credem că au dispărut toţi pictorii amatori adevăraţi, cei care vând tablouri gata înrămate în piaţă şi care acceptă comenzi ca şi un fast-food italienesc.

Căutăm ultimii pictori peisagişti amatori care ştiu să satisfacă gusturile clientului cu toppinguri vizuale semipreparate. Adică dacă vrei tabloul cu două căprioare cu muntele şi cu lacul la apus, cu o căbănuţă pe dreapta sau stânga lacului, cu două sau trei lebede cu piscurile înzăpezite ori cu pescarul… doar trebuie să le adaugi la tabloul de bază şi să plăteşti după cerinţe.

Avem de lucru pentru ei aşa că cei care aveţi drumuri mai dese prin piaţă sau cunoaşteţi vreunul care se potriveşte descrierii de mai sus vă rugăm contactaţi-ne de urgenţă. Fără mişto, anunţul e pe bune! Acceptăm orice sugestie care ne poate pune pe urmele unui pictor amator adevărat.

 

cumplita-iarna-94780

cumplita iarna, 25cm latime / 35cm inaltime

iarna-frumoasa-80335

iarna frumoasa, 35cm latime / 25cm inaltime

zi-de-sarbatoare-intoarcere-de-la-vecernie-96626

zi de sarbatoare , intoarcere de la vecernie, 40cm latime / 54cm inaltime

povestiri-din-tinerete-53743

Povestiri din tinerete, 28cm latime / 30cm inaltime

tractor-utos-27-la-arat

tractor utos 27 la arat, 38cm latime / 48cm inaltime

in-timp-ce-adunau-crengi-12250

in timp ce adunau crengi, 35cm latime / 25cm inaltime

cerb-in-padure-15116

cerb in padure, 50cm latime / 60cm inaltime