Andreea Floreanu - Playful Cat and the Golden Apples

Andreea Floreanu – Playful Cat and the Golden Apples

SOL Gallery – galerie de arta contemporana din Bucuresti fondata in 2010 – isi extinde pozitionarea pe piata de arta din Romania prin deschiderea unui magazin online: SOL gallery ⌂ art store | www.solgallery.eu. Acesta functioneaza pe o platforma imaginata si dezvoltata de Elvira Lupsa, curatorul galeriei.

Magazinul de arta expune selectiv diversitatea peisajului artistic romanesc, oferind in acelasi timp o modalitate simpla de achizitionare a lucrarilor – cu livrare gratuita in Romania si in Europa.

SOL Gallery ⌂ art store s-a nascut din experienta primilor ani de functionare ai galeriei, ani in care s-a evidentiat nevoia pietei locale de arta de a-si dezvolta o cale simpla si transparenta de intermediere cu publicul. Aceasta nevoie se vede si la nivel international prin proliferarea initiativelor de comert de arta online precum Artsy – « Discover, Research, and Collect the World’s Best Art Online» – sau Vango – « Art for your Kitchen ».

Misiunea galeriei ramane aceeasi : sa aduca arta contemporana in casele oamenilor si sa faca accesibile operele artistilor romani in spatii publice si private. Magazinul de arta creaza un context favorabil aparitiei unor noi colectionari si iubitori de arta contemporana in Romania. In paralel, incurajam interesul international fata de arta contemporana autohtona, completind astfel cu un instrument online demersurile deja incununate de succes ale curatorilor, galeristilor si artistilor romani de succes.

Maria Draghici - Kamera Red oo1

Maria Draghici – Kamera Red oo1

In SOL Gallery ⌂ art store arta se achizitioneaza fara inhibitii. Publicul interesat va gasi acolo o selectie de arta originala si fotografie de arta in editii limitate. Pe site exista si o sectiune de resurse despre arta contemporana care va functiona ca un mini-hub educativ. De asemenea, clientii vor putea beneficia de consilierea personalizata a curatorului magazinului Elvira Lupsa.

Selectia de artisti reflecta calitatea si diversitatea scenei de arte vizuale. In acest sens, propunem artisti aflati la diferite niveluri ale carierei lor, de la cei deja consacrati, ca Matei Branea sau Dan Badea la cei nou intrati pe piata de arta ca Irina Banari si Ioana Nicoara.

Prin construirea unui context virtual adaptat dinamicilor comerciale si artistice moderne SOL gallery ⌂ art store aduce publicul mai aproape de arta contemporana.

 

Va asteptam online!

Elvira Lupsa  |  Art Store Founder & Curator |  [email protected]

Doru Ginju  |  Sales Consultant  |  [email protected]

 

► Newsletter: www.solgallery.eu/newsletter

► Facebook: www.facebook.com/SOLgallery.eu

► Pinterest: www.pinterest.com/solgallery