Vizual-Made-in-RO-520-21 decembrie: va avea loc cea de-a 5-a ediție a târgului celor mai alese și creative cadouri din România, toate semnate de designeri români

Pe 20 și 21 decembrie, DESIGNIST, prima și cea mai originală platformă online de design din România, pregătește a 5-a ediție Made in RO – Târg de design românesc. Evenimentul, văzut ca o ieșire în offline a site-ului designist.ro, va avea loc la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spații din București, aflat pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3), în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc.

Ediția de Crăciun, denumită sugestiv Christmas Design Magic, se anunță incendiară la capitolul design românesc. Peste 50 de studiouri de design din toată țara – București, Cluj, Iași, Timișoara, chiar și din Chișinău, te vor convinge, prin colecțiile lor nou-nouțe, special pregătite pentru acest eveniment, să oferi și să prețuiești cadourile de design Made in RO.

Îi provocăm pe vizitatori la shopping de design românesc: brăduți neconvenționali și podoabe pentru bradul de Crăciun, design textil, piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceramică, ilustrație, accesorii pentru casă, jucării și accente fashion.

“Păstrăm tradiția și promovăm pe vizualul evenimentului un obiect de design autohton. De data aceasta am invitat-o pe Liliana Stoica, de la Deco-Box, să expună pe fundalul vizualului un brăduț din lemn vopsit într-o nuanță fresh de turcoaz. Ne inspiră să alegem o culoare neconvențională pentru Crăciunul 2014, menită să vă facă decorul de sărbători creativ și original, în spiritul cu care v-am obișnuit atât la Made in RO, cât și pe designist.ro“, ne spune Elis Popescu, fondator și Brand Manager DESIGNIST.

Ediția de Crăciun a Made in RO se desfășoară pe două niveluri, însumând 600 mp. Vizitatorii pot zăbovi la o cafea și o prăjitură în cafeneaua pop-up, special pregătită de Sis-n-me, care ne va oferi cele mai gustoase dulciuri raw și vegane. Îi așteaptă și un loc de joacă pentru copii și de socializare pentru părinți, în compania designerilor care au pregătit colecții noi de jucării.

Am pregătit și un Chocolate Design Corner, by Heidi, care ne va îndulci cu rețete de ciocolată, pe care nu le găsim în magazine, pregătite doar pentru Made in RO. Inspirați de atmosfera festivă, ciocolatierii Heidi au creat sortimente speciale de praline, tablete, figurine, steluțe și brăduți cu gust de sărbătoare, preparate și decorate în totalitate manual.

Prints din seria Visator thecraft LAB by Irina Neacsu

Prints din seria Visator thecraft LAB by Irina Neacsu

Lampi cu abajur din lana by Lana si Beton

Lampi cu abajur din lana by Lana si Beton

Lampa si tabla de scris by Kaptura de aer

Lampa si tabla de scris by Kaptura de aer

Lampa ceramica si textil by Threads and Throws

Lampa ceramica si textil by Threads and Throws

Kit de brad neconventional by The Little Things

Kit de brad neconventional by The Little Things

Hainute ingenioase by ACBC

Hainute ingenioase by ACBC

Decoratiuni din fetru by Atelier Simplus

Decoratiuni din fetru by Atelier Simplus

Decoratiune by 441 Design Studio

Decoratiune by 441 Design Studio

Plante decorative by Aerium

Plante decorative by Aerium

Lampa ceramica si textil by Threads and Throws

Lampa ceramica si textil by Threads and Throws

Bijuterie by Life in Mono

Bijuterie by Life in Mono

Vor expune: Threads & Throws, thecraft LAB by Irina Neacșu, .care?Cutare, Deco-Box, Allistration, Iutta, Marie Nouvelle, Doriana Drăghici, Bogdan Deliu Design, Zâmburi, Concept Jupiter, Atelier Lemnia, Cai verzi pe pereți, Marele Deget Mare, Alina Constantin Ceramics, Atelier Simpluș, Prăvălia cu Păpuși, Lână și Beton, Loved Things Studio, Alexandra Măzgăreanu, Colorhood, Oana Stoica Ceramics, Ceramic Sparrow, Eyecandy Monsters, Mădălina Teler (De Ceramică), Simplexio, Mihai Stamati, YaU, Vegmade, Bianca Georgescu, The Little Things, Wools & Wolf, Christine on the Clouds, 441 Design Studio, Fab Lab, Irina Florea, Ciprian Manda, Kihi-Kiha, Adrian Balcău, Szasz Zsuzsa, Arcasha, Alina Turdean, Anca Trestian, ACBC, Bowtique, Kaptura de aer, Aerium, Upside Down, Noha Nicolescu, Anca Pandrea, Contemporia, A 47-a, Bianca Grin, Life in Mono, Brielle Bijoux, The Herbalist.

 

Când: 20-21 decembrie

Unde:  Impact Hub Bucharest, etajele 2 și 3, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5), la doi pași de Hanul lui Manuc.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/788128347919829/

Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

 

Parteneri media: Radio România Cultural, Igloo, Zeppelin, Decât o Revistă, Institute The Magazine, ELLE Decoration, IQads, Smart Woman, Designist.ro, 121.ro, Bookaholic.ro, Mixtopia.ro, Revista Bulevard, Orașul meu, SUB25, Totul despre mame, Cooperativa Tradițională, Femei în Afaceri, Romanian Design Week.

——————————

Despre Made in RO

Este cel mai mare târg de design din România, care promovează designerii români, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și industriilor creative românești, și va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale. Evenimentul reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original, de foarte bună calitate.

 

Despre DESIGNIST.RO

Designist.ro este cea mai apreciată platformă de design din România, care îți prezintă branduri locale și internaționale, arhitectură, trend-uri, lifestyle – tot ce te inspiră în materie de design. Este un concentrat de idei fine care vine să completeze o zonă mai puțin explorată din media online românească și să promoveze în primul rând designerii români. Designist.ro își propune să educe gusturi, să încurajeze inițiative și să ofere o alternativă posibilă în peisajul românesc. Dă deoparte formula “la noi nu se poate”, pentru că au început deja să se întâmple lucruri care demonstrează exact contrariul. www.designist.ro