Afis-Rain-Boogie_LiNEUP_final2_webLine-up-ul Rain Boogie este complet! Kazi Ploae, unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop din underground-ul românesc, și Nerub se alătură celorlaltor artiști confirmați la eveniment pe 21 noiembrie la Atelierul de Producție: R.O.A., Electric Brother & Ana-Cristina Leonte, Tzuc, Jo.E, Ufe și Intrinsec.

Un număr limitat de 800 de bilete vor putea fi achiziționate la Rain Boogie. Momentan au fost puse în vânzare 400 de bilete la prețul redus de 25 lei prin rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului și online aici http://bit.ly/1ulE30p  Următoarele 400 de bilete vor fi disponibile la intrare în seara evenimentului la prețul de 30 lei. Biletul la eveniment include un shot de TATRATEA APPLE.

La Rain Boogie te mai așteaptă printre altele și un make-up corner profesionist unde doritoarele pot primi un machiaj waterproof ca la carte fără costuri suplimentare, efecte de sunet și lumini care completează muzica de pe scenă, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase și alte decoruri impresionante. Totodată, în spațiul evenimentului vei găsi un spațiu de garderoba unde îți poți lăsa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, cabine de schimb, uscătoare de păr și alte cele ca să te bucuri de un comfort sporit.

KAZI PLOAE

Născut în 1985 la București, Kazi Ploae este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai underground-ului românesc. În sfera preocupărilor sale muzicale intră ca o caracteristică naturală și poezia, iar ca gen poate fi încadrat în supra- și hiperrealism. Pe blogul său pot fi găsite și câteva texte de proză scurtă. Multe din scriiturile sale îl recomandă ca poet postmodernist, iar în ceea ce privește hip-hop-ul românesc, s-a poziționat în avangardă, datorită combinației între acest gen muzical și tipologia sa de exprimare.
Discografie

Albume solo – 2007: Gorgone // 2010: Hârtie De Împăturit Muntele // 2013: Silent Regis EP cu Silent Strike// 2014:  Vise Triste

Colaborări – 2009: Amenințarea Maimuței (cu Specii) // 2010: Imperiul Lianelor (cu Specii)

https://www.facebook.com/KaziPloaeOficial
https://www.youtube.com/user/KaziPloaeOficial

 

NERUB
https://www.facebook.com/mcnerub
https://www.youtube.com/user/NerubTube

Rain Boogie este un eveniment DU-NE.

Parteneri: TATRATEA, DESPERADOS, AVON

Academia Cațavencu, România Liberă, Kiss FM, Blitz TV, Șapte Seri, Modernism.ro, IQads, Mixtopia, FEEDER.ro, Dume de Mestecat, Urban.ro121.ro, COOPerativa Urbana, Sub25.ro, Groove On, Getlokal.ro, Orasul Meu, Anyplace.ro, Revista de Povestiri, ROEvents Media, Republica Verde, Incubator107.