Flyer_final-copyVernisajul expozitiei va avea loc Joi, 6.11.2014, incepand cu ora 19.30 si va fi urmata de o mica petrecere ce il va avea ca invitat pe Priku.

Expozitia  reprezinta o invitatie a fotografei de a evada din mediul urban, anost de cele mai multe ori, pentru o calatorie vizuala prin cele patru anotimpuri. La finalul acesteia, ea spera sa ne regaseasca detasati de vibratia orasului, pregatiti oricand  sa evadam in lumea fascinanta, plina de culoare a naturii.

Te invitam astfel sa deschizi usa Galeriei IX  din Bulevardul Aviatorilor nr. 9, sa accepti aceasta provocare si iti promitem ca nu vei regreta.

Expozitia va fi deschisa in perioada 6 noiembrie 2014 – 21 noiembrie 2014 de miercuri pana duminică între orele 17.00 – 21.00.

Cristina Pop s-a nascut la data de 30.08.1985 in Targu Mures. Dintotdeauna i-au placut fotografiile si asta fiindca ele reprezinta o forma prin care oamenii pot sa vada lumea prin ochii altor oameni, sa picteze fara acuarela si sa spuna povesti fara cuvinte. Asta  a convins-o ca trebuie sa afle mai multe despre aparatul de fotografiat.

A expus cu emotii mari primele fotografii in cadrul unui vernisaj Artefactum sustinut de Asociatia Raww in 2012. La inceputul anului 2013 a urmat un curs foto, urmand ca in septembrie 2014 sa expuna din nou in cadrul unui vernisaj Artefactum Premium Edition.

 

“Un sarut furat, o privire, un metrou plecand, o imbratisare, umbra unui copac pe asfalt, caini lenesi, copii veseli, toate din acestea imi trezesc interesul si pot deveni cu usurinta subiect al fotografiilor mele, dar cei care ma inspira cel mai mult sunt oamenii. Ei sunt viata, cuvinte, dragoste, suflet si singurii care se pot reinventa la infinit in fata aparatului de fotografiat.” (Cristina Pop)

Expoziția Cristina Pop – “Evadează” este un proiect al Asociaţiei pentru Promovare Culturală si Artistică RAWW (http://www.raww-art.ro/) în colaborare cu Galeria IX.

Parteneri: Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Parteneri media: Art Out, Citadinul, Getlokal, Postmodern, Modernism, Veioza Arte, Feeder, Metropotam.