Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă – Zalău

10648264_745717068828102_1332019728579278061_o

Iți faci selfie încă de când nu știai că se spune așa? Tu ești omul nostru! Fă-ți unul în Muzeul din Zalău și încarcă-l pe Facebook sau Instagram cu #selfiemuzeu. ATÂT! Intri automat în concurs.

Premiul I: 200 ron
Premiul II: 150 ron
Premiul III: 100 ron

Câștigătorul va fi desemnat de către utilizatori, adică fotografia cu cele mai multe like-uri, comentarii dar și in functie de creativitatea fotografiei încărcate și va fi anunțat pe pagina de facebook a Muzeului la data de 6 noiembrie.

Intrarea în Muzeu este gratuită pentru cei care participă la concurs.

20 octombrie – 3 noiembrie perioada în care se pot încarca fotografiile.

sursa Yahoo news

Reprezentanții Muzeului Județean de Istorie și Artă din Zalău s-au gândit la o metodă inedită de a atrage tinerii în sălile de expoziții.

„Îți faci selfie încă de când nu știai că se spune așa? Tu ești omul nostru! Fă-ți unul în Muzeul din Zalău și încarcă-l pe Facebook sau Instagram cu #selfiemuzeu. Atât! Intri automat în concurs”, se transmite printr-un anunț postat pe Facebook.

Potrivit Agerpres, concursul are și premii cuprinse între 100 și 200 de lei, iar clasamentul va fi stabilit în funcție de numărul de like-uri pe care le vor primi pozele.

„Ne-am gândit să atragem acea categorie de tineri cu vârstele cuprinse între 13 și 19 ani, pentru care noile tehnologii și gadgeturile precum telefoanele mobile sau tabletele sunt foarte importante. Concursul nostru are un dublu scop: pe de o parte, cei care vin la muzeu vor fi purtători de mesaj, în sensul că pot spune mai departe ce au văzut aici, iar, pe de altă parte, vom avea, din fotografiile realizate, o imagine a celor mai atractive săli din muzeu”, a declarat, pentru Agerpres, directorul Muzeului Județean de Istorie și Artă, Corina Bejinariu.