Rain Boogie teaser afis

În toiul sezonului rece dăm startul la cea mai veselă petrecere văratică. Pe 21 noiembrie, la Atelierul de Producție, te provocăm să dansezi într-o ploaie caldă de vară, alături de alte multe sute de spirite libere, într-un decor pe măsură!

Pregătim setting-ul perfect pentru această experiență, antrenând la gimnastică creativă o întreagă echipă de artiști si tehnicieni. Efecte de sunet si lumini, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase, instalatii complexe de ploaie integrate intr-un design impresionant, dj set-uri special pregătite pentru tine cu „muzică ce te face să dansezi in ploaie” și live act-uri pe care știm că le aștepți, băuturi cu iz de vacanță și un make-up corner unde profesioniști sunt la dispoziția ta să îți realizeze un machiaj waterproof ca la carte, sunt o parte din ce te așteaptă la Rain Boogie. N-o să lipsească nici curcubeul de la final.

Sincronizăm atmosfera cu ritmul tău, oferind publicului în incinta evenimentului atât zone de zbenguială intensă, cât și spații de relaxare protejate de ploaie de unde să poți urmări singur spectacolul. Tot pentru comfortul tău, spațiul este controlat termic și la eveniment găsești  și: o garderobă unde îți poți lăsa lucrurile pe care le vrei protejate de ploaie, uscatoare de păr, cabine de schimb și alte cele necesare.

În curând anunțăm și line-up-ul și toate detaliile despre acces la eveniment. Între timp, ne adunăm aici: https://www.facebook.com/events/484686648341222/

Un eveniment DU-NE.

Parteneri: TATRATEA, DESPERADOS, AVON

Academia Cațavencu, România Liberă, Kiss FM, Blitz TV, Modernism.ro, IQads, Mixtopia, FEEDER.ro, Dume de Mestecat, Urban.ro121.ro, COOPerativa Urbana, Sub25.ro, Groove On, Getlokal.ro, Orasul Meu, Anyplace.ro, Revista de Povestiri, ROEvents Media, Incubator107