TribalFestBucharest readuce fantezia orientalismului in Bucuresti

Ca sa imblanzeasca toamna, singurul festival de dans alternativ din Romania, se intoarce pe 15-16 Noiembrie 2014 in Bucuresti la Club Colectiv si Alexander Fit Sport.
Cu specific Tribal Fusion, TribalFestBucharest va gazdui aparitiile talentatelor dansatoare din tara si din SUA, Germania, Ukraina, Anglia, Italia.

 

Ce aduce TribalFestBucharest anul acesta?

Pe 15 Noiembrie la ora 19.00 va asteptam in club Colectiv (pe str. Tabacari nr. 7, Bucuresti) sa va bucurati de atmosfera fusion-fantasy alaturi de artistii invitati:

In program vor fi spectacole de dans si muzica live:

Django Sound Quartet – gypsy jazz
Mihai Toma – ethnic dub step
Tribal Nova – Mediterranean beats

Pe 15-16 Noiembrie la Alexander Fit Sport vor avea loc workshop-uri cu  Deb Rubin din Portland, SUA.

Deb este una dintre initiatoarele miscarii Tribal Fusion.

tribalfest_2014

Ce este Tribal Fusion?

Tribal Fusion este un stil de dans contemporan, nascut la inceputul anilor 2000, in San Francisco (SUA). Acesta imbina elemente de dans traditionale (african tribal, balinez, flamenco), clasice (indian sau persan), folclorice (egiptean) precum si moderne (hip-hop, breakdance). Toate au la baza un filon comun: dansul oriental. Figuri iconice ale acestui stil  sunt Rachel Brice, Zoe Jakes, Deb Rubin.

Pentru mai multe informatii si imagini de la BucharestTribalFest2013 vizitati site-ul oficial al evenimentului http://tribalfestbucharest.com/ sau  pagina noastra de facebook FBTribalFestBucharest.