Suntem o echipa interdisciplinara (jurnalisti, fotografi, designeri, editori, programatori) pasionata de slow journalism. Am construit o platforma jurnalistica multimedia pe care intentionam sa navigam in timp ce institutiile media traditionale se ineaca.

Aducem la bord investigatii complexe si povesti de viata cotidiana din jurul Marii Negre intr-o publicatie in limba Engleza, non-profit si fara reclama.

Pistunda beachMiercuri, 26 februarie, la Muzeul Taranului Roman, Clubul Tăranului, ora 18:30 – lansam TheBlackSea.eu la apa.

Facem investigatii pe subiecte tabu din regiune, dar le alternam cu povesti de viata cotidiana, pline de culoare locala. Nu alergam dupa stiri. Povestile noastre devin stiri pentru ca le cautam altfel si le acordam mai mult timp.

Ca sa intelegi mai bine cum si la ce lucram, vino miercuri sa discuti cu echipa The Black Sea. Seara va fi deschisa de fotograful Petrut Calinescu care va prezenta cel mai recent material publicat pe site, un fotoreportaj din Abkhazia – la doar 20 km de Jocurile Olimpice de la Sochi.

Daca vrei sa discutam si alte subiecte pe care le-am abordat, daca simti ca ti-ai putea gasi un loc pe platforma noastra, sau daca pur si simplu ai chef sa vezi niste poze misto si sa bei o bere: te asteptam miercuri, 26 februarie, ora 18:30 la Clubul Taranului de la Muzeul Taranului Roman.

The Black Sea: Diving Deep Into Stories