„20 de minute de celebritate” cu Mihai Dragomir, noiembrie 2013

Ascultă mai jos:

Mihai DragomirMihai Dragomir este preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Mioritics şi de peste 10 ani de zile a dezvoltat proiecte de nișă pornind de la zero – dordeduca.ro, Festivalul de Film Istoric Râșnov, Transilvanian Brunch, Wanderlust Tour, Bike în Transylvania, Itinerare Culturale Europene, Mystery & Thriller Festival, Cinefidel s.a.

Nu a practicat nici măcar o zi meseria pentru care s-a pregătit, inginer electronist, în schimb a acumulat o bună experienţa în practică şi poate trece uşor din postura de manager de proiect, în curator, trainer, proiecţionist, producător de film, ghid, PR sau consultant pentru strategii. Proiectele în care este implicat se desfăşoară în domenii precum protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural, evenimente culturale, dezvoltarea infrastructurii turistice, itinerare culturale europene, educaţie pentru tineret şi ecoturism. Începând cu anul 2010 este coordonator al centrului de resurse pentru European Institute of Cultural Routes în România iar din 2012 este membru în Consiliul Director al Asociaţiei de Ecoturism din România.

„20 de minute de celebritate”, un parteneriat între Radio România Internațional și Modernism.ro, este o emisiune lunară despre românii care au descoperit cum să pună în aplicare ideile lor creative și care acum ne vorbesc despre rezultatele lor.