ff_camera_with_girl_750.1

De joi 28 noiembrie până luni 2 decembrie 2013, Festivalul de Film Românesc de la Londra: PUNCT ȘI DE LA CAPĂT prezintă cele mai noi şi mai captivante producţii ale efervescentei industrii de film românești.

Trailerul celei de a X-a ediții a Festivalului concentrează, în mai puțin de două minute, oferta acestei ediţii aniversare: http://vimeo.com/channels/rofilmfest2013
Programul detaliat al festivalului poate fi consultat aici: www.rofilmfest.com
Broşura festivalului poate fi consultată aici: http://issuu.com/rofilmfestlondon/docs/2013_romanian_film_festival_in_lond

Actori şi regizori extrem de populari vor fi prezenți la proiecțiile londoneze: actorul Victor Rebengiuc (Câinele japonez), actorul şi regizorul Horațiu Mălăele (Funeralii fericite!), actorul Bogdan Dumitrache (Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism), actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguță (Love Building), regizorul Stere Gulea (Sunt o babă comunistă) şi regizorul Adrian Sitaru (Domestic).

Festivalul de Film Românesc de la Londra prezintă în fiecare an, la un cinematograf londonez de top, o selecție a celor mai incitante şi mai premiate titluri românești.
Istoria şi succesul său fac din Festivalul de Film Românesc unul dintre evenimentele culturale româneşti majore ale anului în Marea Britanie. Festivalul a început modest, în urmă cu zece ani, la un mic cinematograf de artă din centrul Londrei şi a crescut constant. Astăzi, festivalul atrage un public numeros, dornic să aplaude realizările româneşti.