Expoziția “Acuarela citadină” semnată de Corneliu Drăgan-Târgoviște este deschisă până pe 6 noiembrie. Corneliu Drăgan-Târgoviște este singurul acuarelist român membru al Academiei Acuareliștilor din Birmingham.
Miercuri, 23 octombrie, Corneliu Drăgan-Târgoviște a avut mare succes la Imbold, Galeria, venind la vernisaj direct de la Londra de la Târgul Parallax Art Fair. În fiecare zi, lucrările lui sunt vizitate de colecționari, critici de artă și oameni pasionați și interesați de artă.
Pictorul a semnat expoziția cu acuarelă pe unul dintre pereții galeriei într-un moment mult așteptat de publicul care îl urmărea cu atenție și care a interacționat cu el de-a lungul vernisajului. Vernisajul a fost sărbătorit cu muzica celor de la 3 Circles: Viorica Pintilie, Jimmy Cserckesz și Gabriel Bălașa.
Vă așteptăm în fiecare zi până pe 6 noiembrie să vizitați expoziția „Acuarela citadină” deschisă între orele 12:00 și 20:00.

Pentru mai multe informaţii:
Alexandra Bujeniţă
Communication Manager
0741 40 32 38

corneliu dragan targoviste 330 corneliu dragan targoviste 331 corneliu dragan targoviste 332 corneliu dragan targoviste 333

corneliu-dragan-targoviste-acuarela-galeria-imbold-2013