Simpozionul de Arte Vizuale ARTA IN GRADINALa Grădina Botanică “Vasile Fati” din oraşul Jibou, în perioada 12 – 22 august 2013 s-a desfășurat evenimentul intitulat Simpozionul de Arte Vizuale ARTA ÎN GRĂDINĂ.

Această manifestare se va încheia miercuri, 21 august la orele 18.00, atunci când, lucrările realizate pe parcursul celor 10 zile de către cei 10 artiști profesoniști din România și Polonia, vor fi expuse pentru publicul iubitor de artă chiar în ambianța Grădinii Botanice.

Artiștii care își vor expune cu această ocazie creațiile sunt: Ioan Horvath Bugnariu, Corina Horvath Bugnariu, Radu Șerban și Florin Gherasim din Cluj, Marcel Lupșe din Bistrita, Ioan Augustin Pop din Oradea, Dorel Morar din Targu Mureș și  Daniela Țurcanu Caruțiu din Constanța.

La acest Simpozion, alături de artiștii români, vor expune lucrări de pictură și doi artiști profesioniști din Polonia, Beata Bebel și Wlodzimierz Karankiewicz.

Acest proiect este derulat prin Asociația culturală JAD și susținut financiar și logistic de  Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Centrul de Cercetări Biologice din Jibou.

Detalii referitoare la prima editie:
www.SimpozionulArtaInGradina.ro